Rólunk

MEGÁLMODNI – MEGVALÓSÍTANI

Lösch Kornél

Már gyermekkoromban is hajtott az alkotás utáni vágy. Zenéltem, modelleztem, rajzoltam.

Gimnazista koromban magával ragadott a filmkészítés varázsa. Ennek hatására megvásároltam első DSLR kamerámat. Így a gimis éveim végére belemerültem a fotográfia világába is. Tanulmányaimat Pécsett végeztem.

2014-ben alapítottam meg az LK Visiont, ami mára egy dinamikusan fejlődő vállalkozás.

Hiszem, hogy fiatalos látásmódommal és lendületemmel minden elvárást és feladatot a legjobb módon tudok megoldani. Legyen szó az esküvőd megörökítéséről, a céged bemutatásáról vagy akár csak egy üzleti portréról az önéletrajzodba.

Álmodjuk meg együtt! A megvalósítást pedig bízd rám! 

Végh Nikolett

Kiskorom legnagyobb álma volt szépségápolással foglalkozni, főleg a sminkelés szépsége varázsolt el.

Így érettségi után, 2013-ban megkezdtem tanulmányaim az egyik legnagyobb példakepemnél Budapesten, Fábián Éva Smink iskolájában. Professzionális Haladó sminkesként végeztem itt.

2017-ben folytattam tanulmányaim Kaposváron a Crytal Nails Elite Körmös akadémián Kézápoló és Műköröm építőként. Majd 2018-ban elvégeztem Pécsett a Luxlash szempillahosszabbítás alap tanfolyamot 2019-ben pedig folytattam, így a haladó 4D volume képzést is elsajátítottam. 

2020 nyarán szépségtanácsadó képzettséget szereztem.

“A szépség számomra azt jelenti, hogy jól érzem magam a bőrömben. Ezt, vagy egy fantasztikus vörös rúzst.” – Gwyneth Paltrow

Kapcsolat

Amennyiben kérdése van keressen minket az alábbi elérhetőségeink egyikén: